En reaktion på ”ACTronics AB i Strömstad”

  1. Hej nu är det så att jag har ett väldigt tjorvigt problem med min bil Opel vectra 2,0turbo av årsmodell 2005, med reg nr wtw229, det började med att jag var och provkörde den i augusti i somras den verkade gå bra den lilla sväng Jag var på då med bilen, köpte den i Skogås i Stockholm bor själv 120 mil norrut därifrån så Lät en lastbilstrailer ta bilen till Luleå 25 mil från mig , så efter några dagar när jag ska starta den vill den som inte riktigt gå igång men får igång den efter många om och men och starthjälp osv , men sen slocknar den , köpte då ett nytt batteri och den gick hur bra som helst hem till Gällivare (25mil) slog Av den minst engång också efter vägen , sedan när jag var hemma och några dagar senare när jag är ute och kör så slocknar den helt plötsligt i en korsning bara kört några km, väntar ett tag och den går igång och Man kan köra vidare, samma 5 km sväng dan efter händer samma sak slår bara av efter vägen och dör, går inte igång direkt efter väntar ca 10 min och den går igång , nu går det i rask takt att det bara blir värre och värre (tätare) mellan att den slås av efter vägen och går mycket kortare svängar, tröjer någon dag bara så går den halva kvarteret, nu går den någon meter om man har tur , ibland drar den runt startmotorn och ibland drar den tomt nu det gjorde den inte förr , nu här senaste dagarna drar den mesta dels tomt också, har kollat det mesta som spjäll , givare , relän osv, läst felkoder visar på motorstyrdon , pratat med flera verkstäder flera tror på styrdonet , önskar tips och hjälp av er , är så less på bilen haft problem sen dag 1 jag köpte den . Mvh Linus , nås på mailen Linus_n22@hotmail eller på 0703833867

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *