4 reaktioner på ”City Bilservice i Härnösand”

 1. Garanterat helnöjd! Får bra service med kvalitetsdelar av de mest kända varumärkena och slipper betala Mekonomen-priser för jobbet.

 2. Förut lämna jag alltid in bilen där. Men nu efter senaste tiden har jag blivit tvungen att byta verkstad.
  Slarvjobb och backjobb är inget jag gillar tyvär, inte då detta händer var och varannan gång. Och har hört mig för med bekanta som lämnat bilen där som upplever samma sak. Vad detta beror på har jag ingen aning om. Men synd då jag var nöjd tidigare, och nu tappar dom massa kunder.

 3. Är helnöjd! Har lämnat till andra verkstäder tidigare och har inte varit nöjd. Hos andra har det blivit backjobb och det är inte roligt. Sedan jag bytte till City Bilservice är jag helnöjd! Proffsigt jobb, trevlig personal och bra priser. Vänder mig inte till andra verkstäder mera… Rekommenderar den här verkstaden!

 4. När jag äntligen fick kläm på att detta ställe fanns, har jag varit helnöjd med den hjälp jag fått.
  Vänligt och uppställsamt bemötande från personalen.
  Vad jag vill fråga, utför och skiftar ni däck, för mig från sommar- till vinterdäck, och vad kostar det?
  Undrar om det går att få däcken spolade också?
  Tacksam för svar!
  Laila Johansson

Kommentarer inaktiverade.