6 reaktioner på ”Uttmans Däckservice AB”

  1. ur usel service kunde inte slänga om fyra däck som jag hadde med mej”har du köpt däcken här, nej fick med om lösa när jag köpte bilen sa jag då hjälper jag dej inte fick jag till svar”och otrevlig i ton och kroppspråket var han .
    Jaja ska det vara så tänkte jag så finns det andra som vill ha mina pengar och fick det fixat medans jag väntade på en annan däckverkstad.
    Så denna vill jag verkligen INTE rekomendera!!!!!

  2. Alltid trevlig oavsett väder och vind, även när man kommer förbi med för stora bilar som man måste stå ute och byta däcken på. Hjälpt mig så gott det gått när jag haft punktering men ärligt sagt att han inte kunde fixa nytt däck till fälgen pga att den har avkänning för lufttrycket. Det är kö av en orsak varje gång det blir dags för säsongsbyte utav däck. Rekommenderar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *