Bilverkstad i Järfälla

Din bilverkstad här?

Vi har hittat 41st bilverkstäder i Järfälla, Stockholms län och klickar du på respektive bilverkstad här nedan får du mer information som ex. telefonnummer, adress och hemsida. Vidare har vi även en karta så att du lätt hittar fram till din bilverkstad. Se gärna till att jämföra de olika bilverkstäderna så att du får rätt pris för rätt service. Kolla även upp vilken typ av bilservice som de olika bilverkstäderna erbjuder då det kan skilja dem emellan.

Information om Järfälla
Järfälla är en del av tätorten Stockholm med ca 70000 invånare och har haft en ganska jämn och snabb befolknings ökning genom åren från 1970-talet då det fanns strax under 50000 invånare. Namnet Järfälla nämndes första gången i ett brev med testamente från 1310 med ordet ”gerfelli” men med tidens gång har namnet ändrats ett större antal gånger till dagens namn. Fram till 1920-talet var kommunen mest uppbyggd kring lantbruk men efter första världskriget började utbyggnaden av småhus och bostäder. IKEA öppnade sitt stora varuhus i Barkarby i början av 1990-talet och detta blev början till en snabb utbyggnad av både butiker och lägenheter som tillsammans blev Barkarbystaden.

Kommunen är uppdelad i 4 kommundelar: Barkarby-Skälby, Jakobsberg, Viksjö och Kallhäll-Stäket. De största arbetsgivarna i Järfälla förutom offentliga sektorn är SAAB, St. Jude Medical AB, Arla, Dahl, IKEA m.m.

Sveriges bilverkstäder på ett ställe