7 reaktioner p√• ‚ÄĚUttmans D√§ckservice AB‚ÄĚ

  1. HK:S Däckservice fick inte längre Men Uttmans Däckservice AB ligger där nu

  2. √Ėppettider???
    Och har ni möjlighet att laga mopeddäck som har en spik i däcket

  3. ur usel service kunde inte sl√§nga om fyra d√§ck som jag hadde med mej‚ÄĚhar du k√∂pt d√§cken h√§r, nej fick med om l√∂sa n√§r jag k√∂pte bilen sa jag d√• hj√§lper jag dej inte fick jag till svar‚ÄĚoch otrevlig i ton och kroppspr√•ket var han .
    Jaja ska det vara så tänkte jag så finns det andra som vill ha mina pengar och fick det fixat medans jag väntade på en annan däckverkstad.
    Så denna vill jag verkligen INTE rekomendera!!!!!

  4. Alltid trevlig oavsett väder och vind, även när man kommer förbi med för stora bilar som man måste stå ute och byta däcken på. Hjälpt mig så gott det gått när jag haft punktering men ärligt sagt att han inte kunde fixa nytt däck till fälgen pga att den har avkänning för lufttrycket. Det är kö av en orsak varje gång det blir dags för säsongsbyte utav däck. Rekommenderar!!

Kommentarer är stängda.