Bilverkstad i Kista

Din bilverkstad här?

9st bilverkstäder finns det i Kista, Stockholms län och genom att klicka på respektive bilverkstad här nedan får du information som ex. telefonnummer, adress och hemsida. Utöver detta har vi även lagt till en karta så att du lätt hittar fram till din bilverkstad. Se gärna till att jämföra de olika bilverkstäderna så att du får rätt pris för rätt service. Kolla även upp vilken typ av bilservice som de olika bilverkstäderna erbjuder då det kan skilja dem emellan. Vissa erbjuder kanske bara däckbyte, rekond eller bara ett speciellt bilmärke så hör efter om detta också innan du bestämmer dig.

Volkswagen Stockholm-Akalla i Kista


Peugeot Kista


Mercedes-Benz Stockholm i Kista


Bilia Personbilar AB i Kista


Bil & Motor i Kista


Atoy Automotive Sweden AB i Kista


Mekonomen - BilLivet Akalla AB i Kista


Alvik Service Däckdepå HB i Kista


AS Däckdepå Bilservice i Kista


Information om Kista
Kista är i dag Sveriges största IT-centrum med mängder med teknik och IT företag som har sina verksamheter där. Bla har Ericsson sitt huvudkontor i Kista och många stora utländska bolag som IBM, Samsung och Nokia har sina Svenska huvudkontor i området. De som jobbar i området har lite olika smeknamn på orten som ex. som ”Stockholms Silicon Valley”, ”Kiseldalen” och ”Chipsta”. Ericssons huvudkontor var länge den högsta byggnaden i Kista men är idag utklassad av de två höghusen Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). Sedan 2002 är Kista Galleria en av de största Galleriorna i Stockholm med mängder med butiker, restauranger, serviceställen och mycket mer. Här hittar du även SF bio med hela 14 biosalonger.

Kista växte fram under 1970-talet då man började bygga mindre småhus i området och innan dess låg där bara en gård och militär område. Kista växte dock till sig snabbt och har idag fler än 10000 invånare.

Sveriges bilverkstäder på ett ställe