Bilverkstad i Ljusterö

Din bilverkstad här?

Det finns 1 bilverkstad i Ljusterö, Stockholms län och denna hittar du längre ner på denna sida. Klicka på bilverkstaden så får du mer information som ex. telefonnummer, adress och hemsida. Vidare har vi även en karta så att du lätt hittar fram till din bilverkstad. Då det endast finns en bilverkstad rekommenderar vi dig att titta runt bland kringliggande orter så att du har fler att jämföra mellan. Se gärna till att jämföra de olika bilverkstäderna så att du får rätt pris för rätt service. Kolla även upp vilken typ av bilservice som de olika bilverkstäderna erbjuder då det kan skilja dem emellan.

Ljusterö Bil och Motor HB


Information om Ljusterö
Ljusterö är den största ön i Stockholms skärgård som inte har någon broförbindelse till fastlandet. Ön besöks flitigt av sommargäster under sommaren och befolkningen brukar skjuta upp till över 30000 personer under sommarperioden. Båtar trafikerar regelbundet mellan Ljusterö och Vaxholm samt Stockholm där både personer och bilar fraktas över vattnet.

Bland sevärdheter på ön är bla Skärgården med många kringliggande öar, Naturreservatet på den norra delen av Östra Lagnö, Utsiktsberget Ljusterö huvud på västra sidan av ön med upp till 3 mils sikt där du bla kan sikta Globen i Stockholm, Siaröfortet, Marums gård, Ljusterö kyrka, Björklidens gårdsmuseum och mycket mer. Vidare hittar du även en 18-hålsbana Ljusterö Golfbana, Fotbollsplan, Boule och två grustennisbanor för alla sportintresserade.

Sveriges bilverkstäder på ett ställe