Bilverkstad i Muskö

Din bilverkstad här?

Få info om 2 bilverkstäder i Muskö, Stockholms län, genom att klicka på respektive bilverkstad här nedan får du information som ex. telefonnummer, adress och hemsida. Utöver detta har vi även lagt till en karta så att du lätt hittar fram till din bilverkstad. Se gärna till att jämföra de olika bilverkstäderna så att du får rätt pris för rätt service. Kolla även upp vilken typ av bilservice som de olika bilverkstäderna erbjuder då det kan skilja dem emellan. Vissa erbjuder kanske bara däckbyte, rekond eller bara ett speciellt bilmärke så hör efter om detta också innan du bestämmer dig.

Då antalet bilverkstäder är begränsade på Muskö rekommenderar vi dig att även höra efter med andra verkstäder i närliggande orter.

Information om Muskö
Muskö är en mindre ort på ön Muskö i Haninge kommun, Stockholms län och har ca 260 invånare. Du tar dig lättast till ön genom den 3km långa Muskötunneln som byggdes under 1960-talet och väl på ön kan du ta dig fram med SLs bussar. På ön hittar du bla havsbad, sommarstugeområde, hotell och restaurang.

Sveriges bilverkstäder på ett ställe