Bilverkstad i Nacka

Din bilverkstad här?

22st bilverkstäder har vi hittat i Nacka, Stockholms län och dessa hittar du upplistade lite längre ner på denna sida. Genom att klicka på respektive bilverkstad får du information som ex. telefonnummer, adress och hemsida. Vidare har vi även lagt till en karta till varje bilverkstad så att du lätt hittar fram dit du ska. Jämför gärna de de olika bilverkstäderna så att du får rätt pris för rätt service. Kolla även upp vilken typ av bilservice som de olika bilverkstäderna erbjuder då det kan skilja dem emellan.

Vissa bilverkstäder erbjuder bara en typ av service som ex. däckbyte, rekond, bilvård m.m. medan andra kanske bara erbjuder service för ett eller flera speciella bilmärken så håll koll på detta också när du ska välja din bilverkstad.

Information om Nacka
Nacka är centralorten i Nacka kommun och ca 33000 av kommunens 90000 invånare bor på orten och ligger ca 5km sydost om Stockholm. Orten är mest ett bostads- och handelsområde med större bostadsområden i Alphyddan och Finntorp som byggdes under 1950-talet samt Ekudden som byggdes på med flera höghus under 1960-talet. 1989 byggdes Gallerian Nacka Forum intill Värmdövägen och efter en stor ombyggnad 2008 är området nu kommuncentrum. En stor del av befolkningen pendlar idag fram och tillbaks till arbeten i Stockholm.

Sveriges bilverkstäder på ett ställe