Bilverkstad i Kungens Kurva

Din bilverkstad här?

Vi har hittat totalt 3st bilverkstäder i Kungens Kurva, Stockholms län och klickar du på respektive bilverkstad här nedan får du information som ex. telefonnummer, adress och hemsida. Du kommer även få fram en karta så att du lätt hittar fram till din bilverkstad. Se gärna till att jämföra de olika bilverkstäderna så att du får rätt pris för rätt service. Kolla även upp vilken typ av bilservice som de olika bilverkstäderna erbjuder då det kan skilja dem emellan. Antalet bilverkstäder är ganska lågt i Kungens Kurva så se till att även kolla upp de som finns i närliggande orter och jämföra dessa. Välj den som passar dig bäst i form av pris och kvalitet.

Information om Kungens Kurva
Kungens Kurva är idag ett av Sveriges största handelsplatser med ca 30 miljoner besökare varje år. Här hittar du bla en av till ytan världens största IKEA butiker, Elgiganten, SIBA, ICA, City Gross, Jula, Heron City, Skärholmen centrum och mycket mer. Området hade en total omsättning på över 6 miljarder kronor 2010 och expanderar fortfarande till nya nivåer.

Området kom till när IKEA 18 juni 1965 öppnade sitt andra varuhus där det ligger idag. Tillsammans med IKEAs snabba expansion öppnade fler och fler butik i orten och bildade den ort vi ser idag.

Sveriges bilverkstäder på ett ställe