Bilverkstad i Märsta

Din bilverkstad här?

Vi har hittat 7 bilverkstäder i Märsta, Stockholms län och klickar du på respektive bilverkstad här nedan får du mer information som ex. telefonnummer, adress och hemsida. Vi har även lagt till en karta så att du lätt hittar fram till din bilverkstad. Vi rekommenderar att jämföra de olika bilverkstäderna så att du får ett bra pris för rätt service. Hör även efter vilken typ av bilservice som de olika bilverkstäderna erbjuder då det kan skilja dem åt. Vissa kanske bara erbjuder bilservice som däckbyte, rekond eller bara ett speciellt bilmärke så hör efter om detta också innan du bestämmer dig.

Information om Märsta
Märsta är en större ort i Sigtuna kommun och har ca 24000 invånare. Då orten ligger i närheten av Arlanda och även är ändstation för SLs pendeltåg är det enkelt att ta sig dit man vill från Märsta. Bygget av Arlanda flygplats på 1960-talet har haft en stor betydelse för orten då befolkningsökningen var markant åren efter bygget. I början av 1960-talet fanns det här endast 3000 invånare som bara några år senare gick upp till strax över 10000 och sedan fortsatte det till dagens ca 24000 personer.

Märsta är hemmaplan till flera sportklubbar och lag som ex. IFK Märsta, Valsta Syrianska, Arlanda Jets, Skånela IF, Arlanda IBK (Griffins) m.m.

Sveriges bilverkstäder på ett ställe