Bilverkstad i Norrtälje

Din bilverkstad här?

Vi har hittat totalt 32st bilverkstäder i Norrtälje, Stockholms län som du kan gå igenom lite längre ner på denna sida. Klicka på respektive bilverkstad så får du information som ex. telefonnummer, adress och hemsida. Vi har även lagt till en karta så att du lätt hittar fram till din bilverkstad.

Se gärna till att jämföra de olika bilverkstäderna så att du får rätt pris för rätt service. Kolla även upp vilken typ av bilservice som de olika bilverkstäderna erbjuder då det kan skilja dem emellan. Många bilverkstäder erbjuder bara en typ av bilservice medan andra bara ger service åt vissa bilmärken så håll koll även på detta när du väljer din bilverkstad.

Information om Norrtälje
Norrtälje ligger ca 68 km nordöst om Stockholms centrum och har idag en bit över 17000 invånare. Från Stockholm tar du dig lättast med buss från Tekniska högskolan som har täta bussförbindelser dit och med bil tar du Europavägen E18. Ett av det största och med säkra fängelset i Sverige ligger på orten och har ungefär 204 platser fördelat på 7 avdelningar. Det finns ca 225 fornlämningar från mestadels järnåldern men det är först 1298 som namnet Norrtälje för första gången skrevs ner och i början av 1700-talet fanns det ca 200 hus i staden och runt 600 invånare. Staden har vuxit rejält sedan dess och antalet har ökat till strax över 17000.

Sveriges bilverkstäder på ett ställe