Bilverkstäder i Enköping

Din bilverkstad här?

Vi har här nedan listat upp 22 bilverkstäder som vi hittat på orten Enköping i Uppsala län. Genom att klicka på den bilverkstad som intresserar dig mest kommer du att få fram information som adress, telefonnummer och hemsida till din bilverkstad. Så att du lättare och snabbare hittar fram har vi även lagt upp en karta till respektive bilverkstad. Då det finns några stycken bilverkstäder i Enköping rekommenderar vi dig att jämföra deras priser och servicenivåer innan du slår till. Hör även efter vilken typ av service de erbjuder och om de servar just ditt bilmärke. Försök få fram 4-5 offerter så att du är säker på att du har fått rätt pris till rätt service..

Information om Enköping
Enköping är den 57:e största tätorten i Sverige med ca 21000 invånare. Enköpings slogan är passande nog ”Sveriges närmaste stad”. Enköping är även kallat för militärstaden p.g.a. flera förband som finns förlagda där som ex. Ledningsregimentet, Nordic Battle Group som är det Svenska bidraget till EU:s snabbinsats styrkor, Upplands- och Värmlandsgruppen.

Det finns totalt 7 kommunala skolor inkl. komvux samt 5 läkarmottagningar och vårdcentraler på orten. Där Stora Torget ligger idag var det under vikingatiden en livlig marknadsplats med bla en båthamn för bättre förbindelser. Staden växte sedan med tiden och fick stadsprivilegier av kund Erik av Pommern den 14 april 1413.

Sveriges bilverkstäder på ett ställe