Bilverkstäder i Gimo

Din bilverkstad här?

Det finns 1 bilverkstad i Gimo, Uppsala län och den hittar du upplistad längre ner på sidan. Klicka på bilverkstaden så får du mer information som ex. adress och telefonnummer. Du hittar även en karta till din bilverkstad så att du lätt hittar fram till din bilverkstad. Då det endast finns en bilverkstad i Gimo rekommenderar vi dig att titta runt bland andra närliggande orter så att du kan jämföra priser och servicenivån. Försök få offerter från flera bilverkstäder så att du får det pris som passar just dig bättre.

Information om Gimo
Gimo √§r en ort i √Ėsthammars kommun och ligger ca 5 mil nordost om Uppsala. T√§torten har ca 2700 inv√•nare. I Gimo hittar du bl.a. simhall, ishall, idtrossanl√§ggning, elljussp√•r, gym och flera fotbollsplaner f√∂r ett aktivt fritidsliv.

Knutmasso är en lokal tradition som inträffar under trettondag knut 13:e Januari varje år och är en maskeradkarneval som firas på Bruksgatan. På kvällen fortsätter festen i ladan vid idrottsanläggningen med många färgglada maskerad utklädnader där den bästa kan vinna ett pris.

Sveriges bilverkstäder på ett ställe