Marknadsföring för Bilverkstäder

Bilverkstad.eu är en bra sida för er mindre och medelstora bilverkstäder som vill ha en hemsida med enkel information utan att behöva betala något. Denna artikel kommer att gå igenom hur du enkelt och gratis kan marknadsföra din hemsida genom Bilverkstad.eu men även om billig och enkel marknadsföring som kan ge bra resultat.

Som du säkert har märkt så har varje bilverkstad en egen sida hos oss med information som adress, telefonnummer och en karta. Du kan dock snabbt och enkelt lägga till mer information genom att maila oss på info(a)netleads.se och lägga till extra info som öppettider, typ av service och annan information om er bilverkstad. Varför inte lägga till ett specialerbjudande som lockar våra besökare till just din bilverkstad?

Kommentera på bloggar och forum

Internet är idag sprängfyllt med bloggar och forum om allt och alla så självklart finns det många som skriver om just bilar och bilverkstäder. Surfa runt internet lite då och då och försök hitta bloggar och forum som passar just din bilverkstad. Skriv kommentarer och inlägg som verkligen ger nytta och hjälper läsarna. Lägg till en länk till din sida hos Bilverkstad.eu så att besökarna vet hur de ska nå dig.

Skriv aldrig reklamrelaterade inlägg då dessa kommer troligtvis tas bort av moderatorerna på bloggarna och forumen. Du är expert på ditt område och ditt jobb är att visa att du vet vad du sysslar med så att läsarna kan lita på dig. Har någon ett problem med sin bil bör du ge en bra förklaring på hur han ska gå tillväga för att fixa felet. Sannolikheten är stor att han inte kommer att lyckas fixa felet själv och kommer därmed att uppsöka en bilverkstad, då borde du komma högt upp på listan då du gav ett bra tips från början helt gratis. På detta sätt bygger du upp ett långsiktigt partnerskap med dina kunder och förhoppningsvis kommer du att få mycket mer jobb.

Att kommentera på bloggar och forum kan vara tidskrävande och ta tid innan resultatet syns men det är ju gratis och ger dig en legitimitet som är svår att få på andra sätt.

Google kampanj

Många av er har säkert fått erbjudanden om att starta en Google Adwords kampanj där ni kan få 500-1000kr för att testa annonsera på Google. Ett problem är självklart att du först bör ha en hemsida dit besökarna från Google kommer. För att slippa betala 1000-tals kr på att skapa en egen sida kan du använda din sida hos Bilverkstad.eu och få dina Google besökare att landa där istället. Har du lagt till lite mer information kommer dina besökare att få reda på din bilverkstads adress, telefonnummer, öppettider, typ av service m.m. samt en karta på hur de tar dig till dig.

Lägg till ett specialerbjudande så att du lätt kan hålla koll på hur många kunder du får från Google kampanjen. Ett förslag kan vara: ”Säg Bilverkstad.eu när du kommer in till oss så får du 10% rabatt på din service”.

Visitkort och Fakturor

Redan idag använder du dig säkert av fakturor och kvitton varje gång en kund utför en service. Se till att lägga till hemsideadressen till din sida hos Bilverkstad.eu så kommer du att få återkommande kunder som vet vart de ska ta vägen nästa gång. Detta kostar inget extra och borde ge dig fler lojala och återkommande kunder.

Visitkort är också något som är väldigt viktigt att ge till nya och potentiella kunder. Då det är svårt att få plats med all information på kortet är det en bra idé att lägga till hemsideadressen till din sida hos oss på visitkortet.

Flygblad

Flygblad kostar kanske en slant men de brukar ge bra resultat på lokal nivå. Testa med att kanske låta trycka 500 A5 flygblad och dela ut dessa bland bostadsområden i din närhet. Lägg alltid till något specialerbjudande som är tidsbegränsat så att du lätt kan mäta av hur många kunder du fått på kampanjen. Skriv även ner hemsideadressen till din hemsida hos Bilverkstad.eu så att dina framtida kunder får mer information än det som står på flygbladet.

Annonsera på Bilverkstad.eu

Bilverkstad.eu har 1000-tals besökare som söker en bilverkstad och det bästa sättet att få fler kunder är att synas bättre. Genom att annonsera på Bilverkstad.eu kommer du att synas bättre och få fler kunder som söker service hos just dig. Du kan annonsera så att du syns längst upp på ort nivå, läns nivå eller med en banner så att du syns på alla våra sidor hos Bilverkstad.eu. Maila oss gärna på info(a)netleads.se så kan vi gå igenom vad som passar din bilverkstad bäst.

Sveriges bilverkstäder på ett ställe