Anderssons Billackering i Norrköping

Anderssons Billackering i Norrköping
Vulkangatan 5
602 23 Norrköping
Telefonnummer: 0709-66 20 61
Hemsida:

Bilverkstadens √Ėppettider:
Måndag РFredag
Lördag РSöndag

Skriv gärna en kommentar eller recension i kommentarrutan nedan om du har använt eller varit i kontakt med denna bilverkstad.

2 reaktioner p√• ‚ÄĚAnderssons Billackering i Norrk√∂ping‚ÄĚ

  1. Hej! Har en Mercedes C180 årsm 2008
    Som jag skulle vilka lackera om motorhuven och fronten. Skulle vilja veta hur mycket det kostar.
    Finns en skada som jag spraymålat men ser ej så fint ut. O massvis med stenskott.

  2. Saken är att för 3 veckor sedan så gled jag in i en annan bil när det var halt i en backe så att mina lyktor bak och bumpern gick sönder. Det vart också lackskador vilket är tråkigt och jag blir trött varje gång jag ser traktorn och känner att den skulle behöva en uppfräschning. Den är också lite ytrostig vid dörrarna. Tänkte kolla med er om ni lackerar A-traktorer och isåfall hur mycket. MVH Måns

Kommentarer är stängda.