Vi har totalt hittat 52st bilverkstäder i Gotlands län uppdelade på 13 orter och dessa har listade här nedan. Klicka på den orten där du söker din bilverkstad så får du mer information. Det finns ett större antal bilverkstäder i Gotlands län så vi rekommenderar att du ringer runt och jämför de olika bilverkstäderna så att du hittar den som ger dig bästa pris, service och kvalitet.
Bilverkstäder brukar erbjuda olika typer av service där vissa erbjuder dig allservice och hjälper dig maed allt som din bil behöver medan andra erbjuder endast däckservice, rostskydd, bilvård osv. Andra bilverkstäder kanske endast erbjuder service på vissa bilmärken och detta kan man ibland se på bilverkstädernas namn.
Välj den ort du söker:
Burgsvik (2st)
Fårö (1st)
Fårösund (1st)
Gotlands Tofta (1st)
Havdhem (3st)
Hemse (4st)
Katthammarsvik (1st)
Klintehamn (5st)
Ljugarn (2st)
Romakloster (3st)
Slite (4st)
Stånga (1st)
Visby (24st)
Saknar du någon bilverkstad kan du registrera en ny här.
Information om Gotland
Gotland är Sveriges största ö som tillsammans med de närliggande öarna Fårö, Karlsöarna, Gotska Sandön, Östergarnsholm och flera mindre öar bildar landskapet, länet och kommunen Gotland. Gotland har ett stort jordbruk och odlar bla vete och sockerbetor samt en stor verksamhet med traditionell fåravel. Förutom jordbruket är det turismen som är Gotlands största inkomstkälla och varje sommar brukar mängder med turister besöka Gotland för dess natur och enorma mängd fornlämningar. Bla finns det ca 42000 kända fornlämningar och 92 medeltida kyrkor som gör Gotland till Sveriges kyrkotätatste kommun.
Under vikingatiden var Gotland ett av Norra Europas rikaste områden då det var en naturlig samlingsplats för handeln mellan väst- och östeuropa. 1100-talet och framåt blev Gotland med Visby mer och mer än handelsstad och ingick många handelstraktat med Lubeck – den stora tyska handelsstaden. Tillsslut blev de även medlemmar i Hansa som styrde större delen av den Nordeuropeiska handeln och speciellt i Östersjö regionen. 1200-talet och 1300-talet försökte Sverige göra Gotland till en del av Svea rike och lyckades till en viss del. Under 100-tals år framåt blev Gotland en bricka i det Nordiska politiska spelet och erövrades flera gånger av olika härskare som Tyska Orden, den Danska drottningen Margaretas unionstrupper, Erik av Pommern, Kristofer av Bayern och Karl Knutsson. Det var inte förrens 1645 som Gotland återigen blev Svenskt i och med freden med Danmark i Brömsebro och sedan dess har Gotland fortsatt vara en del av Sverige.